• Lorem ipsum

Alles over nagelbitjes: de ultieme gids!

14 Mar 2024
door Amy

Alle bitjes zijn anders en elk bitje wordt ook weer voor een ander doel gebruikt. We zetten hieronder snel op een rijtje welke bitjes wij aanbieden en waar je ze voor kan gebruiken. 

Keramische bitjes 
Deze zijn sterk en duurzaam en kunnen worden gebruikt om gelproducten te verwijderen. Deze bitjes vijlen de nagels ook glad en egaal. 

Carbide bitjes
Carbide bitjes hebben een soort tandjes op het bitje waarmee overtollig product makkelijk weg te vijlen is. Des te meer tandjes, des te fijner het bitje. De bitjes hebben vaak ook een kleurring die de grofheid aangeeft: geel is extra fijn en zwart is extra grof. 

Diamond bitje
Diamond bitjes worden naast manicures en pedicures ook gebruikt voor het verwijderen van gellak, het opruwen van de nagels of het weghalen van eelt. 

Sandy holder
Het sandy holder bitje, ook wel het mandrel bitje genoemd, wordt gebruikt in combinatie met schuurrolletjes. Met deze bitjes is het makkelijk gellak en andere producten van de nagel te verwijderen, maar ook om eelt weg te halen. De schuurrolletjes zijn verkrijgbaar in diverse grit. 

5-in-1 bitje
Deze bitjes zijn van roestvrij staal en multi-functioneel. Door de 5-in-1 functie is dit bitje te gebruiken voor het bijwerken van de nagelriemen, het bewerken van de opvulling en het inkorten en vormgeven van de nagels. Deze bitjes hebben diverse grits in één bitje: zo is de bovenkant een fijne grit, het midden een medium grit en de onderkant een grove grit. 

Under Nail Cleaner bitje
Met dit handige bitje kun je makkelijk de uitgroei onder de kunstnagel bijwerken en/of schoonmaken. Door het platte design kun je makkelijk in alle hoekjes komen en is het frezen pijnloos. 

Manicure Disk Bitje
Deze platte bitjes werken in combinatie met schuurschijfjes. De manicure disk bitjes zijn, de naam geeft het al weg, bedoelt voor manicures en pedicures. Je kunt hiermee makkelijk kunstnagels korter maken of eelt wegfrezen. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »