• Lorem ipsum

iDEAL Kosten € 0.00 Nederland

IDeal is een samenwerking van een aantal grote Nederlandse banken, om het online betalen gemakkelijker te maken. iDeal is online betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Voor meer informatie over iDeal en hoe het werkt, bezoek; www.ideal.nl

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. In een beveiligde omgeving wordt u door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. U wordt teruggeleid naar de website waarna uw bestelling wordt verwerkt.

De voordelen:

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
 • Controle en overzicht op de betaling
 • Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden

 

 afterpay-riverty 

Met Riverty (voorheen Afterpay) kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het door u bestelde product. Riverty maakt gebruik van de papieren acceptgiro, een eenmalige automatische incasso of een digitale acceptgiro die u per mail ontvangt

Riverty voert voor Glamournagelproducten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur van Riverty ontvangt om het gekochte product te betalen. Dit kan in meerdere delen of in één keer betaald worden. 

 • Het minimum orderbedrag is €20,-
 • Het maximum orderbedrag voor Nederlandse klanten is € 2500,00
 • Het maximum orderbedrag voor nieuwe Belgische klanten is € 175,00
 • Het maximum orderbedrag voor bij Riverty bekende Belgische klanten is € 1250,00

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Riverty. 

U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website https://www.riverty.com/nl-nl/

 

Met Klarna is er de mogelijkheid om achteraf te betalen tot 30 dagen later. Je kunt in delen betalen of de hele aankoop in één keer. Indien je ervoor kiest om met Klarna je bestelling te voldoen, zul je van Klarna een mail ontvangen met je factuur. De betaling moet dan aan Klarna voldaan worden. 

Het minimum orderbedrag is €20,-. 

Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Klarna. 

 

Bancontact Kosten € 0.45 Belgie

Voor Belgische kopers is het mogelijk om via Bankcontact/Mr.Cash te betalen. Bankcontact/Mr. Cash is een initiatief van de gezamenlijke Belgische banken en staat voor een snelle, vlotte betaling zonder fouten. Bankcontact/Mr.Cash is beschikbaar voor mensen met een rekening bij o.a. de KBC, Dexia of ING bank. Dankzij de pincode is de transactie snel en veilig afgerond

 

 

SOFORT Banking Kosten € 0.25 + 0.9% Per transactie Germany, Austra, Switzerland, Belgium, France, Nederland, The UK, Italy, Spain, Poland, Hungary

Sofortbanking: Sofortbanking is een online betaalmethode die in verschillende landen in Europa actief is, waaronder België en Nederland. Wanneer je Sofortbanking selecteert als betaalmethode wordt je via de Payment Service Provider Veilig doorgestuurd naar het beveiligde platform van Sofortbanking. Vervolgens kun je eigen bank selecteren en eenvoudig jebestelling afronden. Nadat je de betaling hebt afgerond zie je direct of de betaling geslaagd is en wordt de betaling ook direct door de bank verwerkt website www.sofort.com

 

 

Kosten € 0.00

U kunt uw bestelling altijd vooruit betalen. U krijgt dan direct na het bestellen een bevestiging. het totaal bedrag wat op deze bevestiging staat kunt u dan via uw eigen bank / postkantoor aan ons overmaken.met vermelding van order nummer Zodra het bedrag dan bij ons binnen is versturen wij uw pakket met de factuur.

 • TNV: glamournagelproducten 
 • Plaats: Nederland Sittard
 • I BAN: NL07SNSB0852302754
 • TNV: BIC: SNSBNL2A

 

  

Kosten 1.9% Per transactie

Bij ons kun u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich ook als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Een rekening openen bij PayPal kunt u hier regelen. Voor het betalen via deze betaalmethode berekenen wij kosten

 

   

Belfius Direct Net Kosten € 0.25 + 0.9% Per transactie

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen te ontvangen van Belgische klanten.

 

  

KBC/CBC Payment Button Kosten Kosten € 0.25 + 0.9% Per transactie

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode.

Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België, net als Bancontact, creditcard en Belfius Direct Net (tevens een betaalknop).

 

  

EPS Kosten € 0.25 + 1.5% Per transactie

De Oostenrijkse e-commercemarkt wordt beheerst door alternatieve betalingsmethoden, waarbij bankoverschrijving de meest gebruikte betaalmethode is. EPS is in Oostenrijk de meest populaire betaalmethode voor overboekingen. Klanten gebruiken graag de betaalmethode, omdat het een initiatief van de Oostenrijkse banken en overheid is.

 

  

Giropay Kosten € 0.25 + 1.5% Per transactie

Alle Duitse consumenten die internetbankieren bij één van de vele Duitse banken of Sparkassen die Giropay ondersteunen, kunnen met Giropay betalen.

 

  

Carte Bancaire Kosten € 0.25 + 1.9% Per transactie

Voor Frankrijk kopers

Wanneer je kiest voor betaling met Carte Bancaire word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Binnen enkele muisklikken is je bestelling afgerond. Creditcard gegevens zijn dus niet inzichtelijk voor Glamournagelproducten en je laat ook geen gegevens achter op onze website.

Over de veiligheid van betalingen via CreditCard
Sinds 2010 maakt Visa gebruik van 3-D Secure technologie. Onder de naam 'Verified bij Visa' heeft Visa haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger. Alle betalingen die via Visa verlopen met gebruik van 3-D Secure zijn gegarandeerd via Visa. 

Wat is 3-D Secure
3-D Secure vormt een extra stap bij het plaatsen van een bestelling die is bedoeld voor onze veiligheid en die van onze klanten. Jij wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat vóór de betaling eerst de identiteit van de kaarthouder wordt gecontroleerd. De controle vindt plaats tussen de uitgever van de creditcard en de creditcardhouder. Afhankelijk van de bank kan het een wachtwoord zijn, een pincode of een ‘one time pass’ code. Deze code wordt direct door de bank gecontroleerd. Bij twijfel, zal Mollie nooit de betaling goedkeuren en zullen wij verdere informatie van jou nodig hebben en contact met jou opnemen, dit alles i.v.m. jouw en onze veiligheid.