• Lorem ipsum

How To: beste nail shape voor je handen bepalen

12 Mei 2022
door Amy

Bepaal jij je nail shape op welke vorm je het mooist vindt of welke het best bij je past? Door voor de nagel vorm te kiezen die het best past bij jouw handen, accentueer je de mooie kant en minimaliseer je de niet-zo-mooie kant. 

Welke nagelvorm past bij mij?

Ovaal

Heb je lange vingers en een breed nagelbed? Dan is een ovaal vorm nagel iets voor jou. De nagel heeft dan een soort u-vorm waardoor deze er langer uitziet. 

Almond

Amandelvormige nagels lijken erg op ovalen nagels, alleen zijn deze iets spitser aan de bovenkant. Als de nagel bij de nagelriem erg smal is en je vingers kort zijn, complimenteert de amandel shape je vingers enorm. 

Square

Square, ofwel vierkanten, nagels werken fantastisch bij beide korte en lange nagels. Als je een lang, smal nagelbed hebt, is dit de vorm voor jou. 

Squoval

Dit is een combinatie van de square en ovalen vorm. Deze shape is perfect als je brede nagels hebt, maar past bij zowel korte als lange vingers. 

Coffin/Ballerina

De ballerina shape wordt ook wel zo genoemd omdat de top op een een ballet spitz lijkt. Deze shape past het beste bij lange, tengere vingers. Als je nog iets meer edge wilt, probeer dan de coffin vorm, deze is nog nét iets spitser dan de ballerina. 

Stiletto

De stiletto is een vorm voor lange nagels dat eindigt in een punt. Hiermee maak je echt een statement. Deze nagel vorm is verder geschikt voor korte en lange vingers.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »