• Lorem ipsum

How To: Full Cover Tips Plaatsen

14 Jul 2022
door Amy

Full Cover Tips zijn lichte en flexibele nageltips die de gehele nagel bedekken. Deze tips zijn ideaal voor een snelle en simpele nagelverlenging. Daarnaast zijn ze ook nog eens afweekbaar! Lees snel verder hoe je deze tips opzet. 

Full Cover Tips opzetten

Full Cover Tips zijn makkelijk aan te brengen aan de hand van de volgende stappen:

Stap 1: Vijl de nagels kort en buf ze op met een whiteblock. 

Stap 2: Meet de tips aan de nagels zodat je bij elke nagel de juiste tip hebt.

Stap 3: Verwijder de glans aan de binnenkant van de tips door deze zachtjes op te vijlen.

Stap 4: Breng eerst Nail Prep en daarna Primer aan op de natuurlijke nagels.

Stap 5: Breng een dun laagje Rubber Base aan op de natuurlijke nagel en hardt deze uit (2 minuten UV, 60 seconden LED).

Stap 6: Breng wat Rubber Base aan op de binnenkant van de tip bij het gedeelte van de nagelriem.

Stap 7: Plaats de Full Cover Tip op de nagel. Werk van achteren naar voren door de tip op te zetten bij de nagelriem en dan voorzichtig de tip naar voren te laten zakken, zodat de rubber base zich verspreidt over de nagel. 

Stap 8: Hardt de nagel voor 10 seconden uit. Blijf hierbij wel de tip vasthouden met je vingers of met een klemmetje. Je kan de nagel uitharden onder je normale lamp of een Mini LED Torch gebruiken.

Stap 9: Herhaal stap 8 bij alle nagels. Wanneer de gehele hand gedaan is, hardt je alle nagels nogmaals voor 2 minuten (UV) of 60 seconden (LED) uit. 

Stap 10: Gebruik een tipknipper om de tips korter te knippen indien gewenst. Buf de tip een klein beetje op en breng een baselaagje aan. 

Stap 11: Werk de tip af met gellak, gel of acrylpoeder en een topcoat. 

Full Cover Tips opvullen

Full Cover Tips blijven gemiddeld 4 weken zitten indien juist aangebracht. Bij uitgroei hoef je ze niet direct te verwijderen, maar kan je de nagels gewoon opvullen. Dit kan je doen door de kleur er af te vijlen en de rand van de tip bij de nagelriem op te vijlen. Breng daarna Prep en Primer aan op de natuurlijke nagel, breng een laagje base aan over de gehele nagel en zet een nieuwe kleur op. 

Full Cover Tips verwijderen

De Full Cover Tips zijn afweekbaar en daarom heel gemakkelijk te verwijderen. Gebruik een tipknipper om de tips zo kort mogelijk te knippen en vijl de bovenste laag weg. Vervolgens breng je wat Pure Aceton aan op een celstofdepper, leg je deze op de nagel en wikkel je de nagel in aluminiumfolie. Je kan dit ook vast zetten met een Soak-Off klem. Laat de nagel zo weken voor 15 minuten. Daarna kan je alles er makkelijk afhalen met een bokkepootje en een vijl. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »