• Lorem ipsum

Jouw nagelkleur gebaseerd op je persoonlijkheidstype!

24 Nov 2022
door Amy

Heb je moeite met het kiezen van een kleur voor op je nagels? De Myers Briggs test kan je hier misschien wel bij helpen. Of je nou een INTP of een ESFJ bent, wij weten precies welke kleur bij jou past. Geen idee waar we het over hebben? We leggen het je hieronder uit!

Myers Briggs persoonlijkheidstest

De Myers-Briggs Type Indicator, ook wel bekend als de 16 persoonlijkheidstypen, is een persoonlijkheidstypetheorie wat omgezet is in een vragenlijst om jezelf beter te leren kennen. Je kunt deze test online doen. Als je op Google zoekt naar Myers-Briggs test dan kom je vanzelf een test tegen. De test werkt met 4 dimensies: extravert/introvert, observatief/intuïtief, denken/voelen en gestructureerd/spontaan en flexibel. Een combinatie van deze dimensies bepaalt bij welke van de 16 type persoonlijkheden jij valt. 

In dit artikel laten we je weten welke kleur gellak het beste bij jouw persoonlijkheidstype past. Scrol snel verder om te zien welke kleur jij de volgende keer op moet doen! 

Alle gellakjes zijn 3+1 gratis in onze winkel tijdens het Black Saturday event op zaterdag 26 november. 

Type 1 INTJ - Onafhankelijk, georganiseerd en zelfverzekerd

Als INTJ ben jij super fierce en zelfverzekerd en dat moeten je nagels natuurlijk reflecteren. De Ferrari Red is daarom echt jouw kleurtje. 

Type 2 INTP - Bedachtzaam, innovatief, logisch

Een klassieke kleur voor de bedachtzame INTP, maar toch met een beetje edge: de Cat Eye Milky Pink

Type 3 ISTJ - Analytisch, gereserveerd, oprecht

Een mooie nude color met net dat beetje extra pizzazz: de Speckle Amity past heel goed bij de analytische en logische kant van een ISTJ. 

Type 4 ISFJ - Zorgzaam, betrouwbaar, zorgvuldig

Voor de zorgzame ISFJ is de kleur Honeymoon geweldig: een nette, roze kleur voor zorgvuldig verzorgde nagels met een zachte glitter.

Type 5 ISFP - Spontaan, idealistisch, artistiek 

De ISFP is lekker spontaan en met de Enchanted Sunrise gellak vallen jouw nagels goed op en speelt de kleur in op jouw artistieke ziel.

Type 6 INFP - Empathisch, poëtisch, nieuwsgierig

Voor de warme en empathische INFP is een bruin/nude kleur heel mooi. De Swirl Fudge past ook nog bij je nieuwsgierige karakter. 

Type 7 ISTP - Gedurfd, stil, avontuurlijk 

Als ISTP wil en durf jij alles! De Duotone Cat Eye More to Explore is daarom jouw volgende kleurtje.

Type 8 INFJ - Creatief, bedachtzaam, gevoelig

Als een creatieveling die werkt op basis van gevoel zijn pastelkleuren echt jouw ding. Probeer bij je volgende manicure eens de Pastel Lullaby!

Type 9 ENTJ - Actiegericht, joviaal, energiek

Als ENTJ ben jij een leider, een bold kleurtje zoals de Man Hunt staat je daarom ook fantastisch. 

Type 10 ENTP - Strategisch, inventief, nieuwsgierig

Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar oplossingen voor intellectueel uitdagende problemen. De kleur Loyal staat jou super goed!

Type 11 ENFP - Speels, meedogend, creatief

De speelse ENFP wil geen saaie nagels en dat zul je met de Rainbow 80's Disco zeker ook niet hebben. 

Type 12 ENFJ - Enthousiast, charismatisch, fantasierijk

Als extraverte ENFJ straal jij charisma en enthousiasme uit. Je bent een leider, en ja, je wilt het classy houden, maar niet te traditioneel. Met de kleur Wicked ben jij niet wat iedereen verwacht!

Type 13 ESFP - Energiek, spontaan, praktisch

Je bent een levensgenieter, maar ook praktisch ingesteld en je wil niet teveel poespas. De kleur Soda Pop laat lekker jouw extraverte kant zien. 

Type 14 ESTJ - Logisch, extravert, assertief

ESTJ's zijn harde werkers en spenderen hun tijd liever met anderen dan alleen. Ook hebben ze aandacht voor details. De Reflective Old Hollywood is traditioneel rood, maar komt door de intense glitter pas echt tot leven in de zon.

Type 15 ESFJ - Loyaal, hooggevoelig, tactisch

Als ESFJ geef jij de prioriteit aan emotie in plaats van logica wanneer het aankomt op beslissingen maken. De kleur Soft Glitter Take A Hike past heel goed bij jouw zorgzame persoonlijkheid.

Type 16 ESTP - Experimenteel, direct, efficiënt

De ESTP persoonlijkheid is experimenteel en niet bang om op te vallen. Mango Tango is daarom een toffe keuze. 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »