• Lorem ipsum

Waar te beginnen met zelf nagels zetten?

5 Apr 2023
door Amy

Wist je dat jij een instagram-waardige set nagels kan zetten.. aan je eigen keukentafel? En is er een betere manier om te beginnen aan je salonnetje dan met een starterspakket? In een startersset vindt je alle materialen die je nodig hebt om te kunnen beginnen en je kunt er ook nog makkelijk op uitbreiden met kleurtjes en werkmaterialen. Scrol snel naar beneden om te kijken welke sets wij aanbieden en om te bepalen waar jij mee wilt beginnen!

 

Gellak

Wil je wel graag mooie nagels maar wil je het zo simpel mogelijk houden om mee te beginnen? Dan is het Gelpolish Starterspakket perfect. Dit pakket bevat een base/top in één en een kleurtje om mee te beginnen. Je kunt ervoor kiezen om dit pakket aan te schaffen met of zonder lamp. Daarnaast bevat het alle basis werkmaterialen waar later op uit te breiden is. 

Rubber Base

Wil je het graag houden bij natuurlijke nagels maar net een iets sterkere basegel gebruiken? In het Rubber Base starterspakket zitten twee rubber bases en een rubber topcoat, maar je kan ook kiezen voor een van onze aanvullende pakketten met neutrale of pastel kleuren. Daarnaast kan je op dit pakket makkelijk uitbreiden met tips of sjablonen omdat een rubber base zelfs kan met een kleine verlenging. 

BIAB

BIAB ofwel Builder In A Bottle is zoals de naam al zegt buildergel maar dan in een flesje. Zijn je nagels iets fragieler, ben je een nagelbijter of wil je graag een wat langere verlenging dan is BIAB een goede optie om mee te beginnen. Er zitten een Builder In A Bottle Clear en een Builder In A Bottle Pale Pink in deze startersset, maar is uit te breiden met ons aanvullende pakket met de overige BIAB kleuren. 

Gel

Gel kan je zetten op je eigen natuurlijke nagels of je kan hiermee de nagel verlengen d.m.v. tips of sjablonen. Gel is zeer stevig en zal daarom goed blijven zitten met lange nagels. Als beginner kun je het beste starten met een base-buildergel combinatie of met de 2-fase gel. 

Acryl

Acryl is het populairst onder kunstnagels, maar het is veel oefenen met het zetten van acrylnagels. In ons starterspakket zitten o.a. vier basis acrylpoeders, vloeistof en tips om mee te beginnen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor het dipsysteem. In dat geval dip je de nagel in de acryl in plaats van het aan te brengen met een penseel. 

Polygel

Polygel is een combinatie van acrylpoeder en gel. Het ziet er uit als gel maar je hebt een vloeistof nodig om deze te modelleren. Deze gel is perfect voor een verlenging, waarvoor dual system forms gebruikt worden om deze te creëren. Polygel is niet geschikt voor complete beginners, het helpt als je al kennis van gel en/of acryl hebt. In ons starterspakket zit een basegel en drie polygel kleuren om mee te beginnen. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »