• Lorem ipsum

Welke nagelextensie past bij mij?

5 Mei 2022
door Amy

Mooie en lange nagels geven een verzorgde look en geven je de vrijheid om jezelf te uiten door middel van lengte, kleur of nailart. Nagelextensies zijn al eeuwen populair, teruggaand naar China in de jaren 3000 voor voor Christus waar lange nagels status en macht betekenden.

Wat is een nagelextensie?
Een extensie is een verlenging. Dit houdt in dat er iets op de natuurlijke nagel wordt geplaatst om de nagel langer te maken. Een lange nagel maakt de vingers mooier om naar te kijken. Er zijn diverse manieren om de nagels te verlengen. Lees snel verder om te kijken welke nagelextensie het beste bij jou past. 

Acrylnagel
Acrylextensies zijn het meest populair. Acrylnagels zijn sterk en je kunt er ontzettend creatief mee zijn. Daarnaast zijn acrylnagels mogelijk met elke lengte en vorm en droogt acryl aan de lucht, waardoor je geen lamp nodig hebt. Echter kan het erg duur zijn om elke maand een nieuwe set acrylnagels te laten zetten. In dat geval kan je als beginner aan de slag met ons acryl starterspakket

Dip powder nagels
Dipnagels zijn een alternatief voor acrylnagels en werd bedacht omdat de geur van acrylvloeistof sterk ruikt. Aan de hand van het dipping systeem werk je eigenlijk met een lijm om de acryl te hechten. Je brengt hierbij de dipping base aan op de nagels en dipt de nagel in de acrylpoeder in plaats van dat deze wordt opgezet met een penseel. Het dipping systeem is erg beginnersvriendelijk. 

Gelnagel
Naast acrylnagels zijn gelextensies ook ontzettend geliefd. Gelnagels zijn veerkrachtig en buigzamer waardoor ze minder snel afbreken en dus langer blijven zitten. Ook zijn ze iets dunner, waardoor je een meer natuurlijke look krijgt. Je kunt gelnagels zetten door middel van een plastic tip of door zelf een verlenging te maken met een sjabloon. Ook met gel kan je als beginner aan de slag. 

Polygel
Polygel wordt ook wel powergel of acrygel genoemd, maar laat je niet gek maken door de naam want al deze namen staan voor dezelfde soort gel. Polygel is nog redelijk nieuw op de markt en is een mix tussen acrylpoeder en gel. Het heeft een zelfde soort uitstraling als gel, maar is veel en veel dikker en net zoals met acryl moet de polygel aangebracht worden met een liquid. Daarnaast gebruik je dual system forms om deze gel op de nagels te zetten en een lamp om het uit te harden. Met het polygel starterspakket kun je zelf aan de slag met het zetten van polygel nagels. 

Builder In A Bottle
Builder In A Bottle, ook wel BIAB, groeit onwijs hard in populariteit. BIAB is buildergel in een flesje en kan gebruikt worden om de nagels te verstevigen, maar ook te verlengen. Door de nude colors van deze gel, hebben je nagels een natuurlijke look. Ook is deze gel perfect voor nagelbijters. En met de BIAB heb je geen basecoat nodig, dus je kan 'm direct aanbrengen op de nagel. 

Full Cover Tips
Wil je lange nagels zonder teveel moeite? Met een gummy base en een full cover tip heb je in een paar simpele stappen mooie, lange nagels. Breng de gummy base of rubber base aan op de natuurlijke nagel en positioneer de tip op de nagel. Houdt deze voor 10 seconden onder de lamp of gebruik onze handige Mini LED Torch. Herhaal dit met alle nagels en hardt vervolgens alles uit onder de lamp (2 minuten UV, 60 seconden LED). Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een kleurtje aan te brengen. 

 

Dit zijn de meest veelvoorkomende nagelextensies. Vaak moet je experimenteren om erachter te komen met welk systeem je het best werkt en welke producten je nagels het best aankunnen. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »