• Lorem ipsum

Welke acryl vloeistof is het best?

21 Apr 2022
door Amy

We krijgen vaak de vraag: wat is het verschil tussen jullie acryl liquids en welke is het beste? We hebben vier verschillende acryl vloeistoffen in ons assortiment en geen een daarvan is het beste: welke het fijnst werkt hangt helemaal af van persoonlijke voorkeur. Ik zal je echter wel vertellen wat de verschillen zijn tussen de diverse vloeistoffen, zodat je de juiste keuze kan maken voordat je acrylnagels gaat opzetten. 

Acryl Liquid Regular Medium Speed
De Regular Medium Speed is onze standaard vloeistof. De uithardingstijd hiervan is 'medium speed', oftewel een normale uithardingstijd. Deze vloeistof is te herkennen aan het roze etiketje. Als je net begint met het zetten van acrylnagels adviseren wij deze te gebruiken. 

Acryl Liquid Less Odor Low Speed
De naam zegt het al: de Less Odor Low Speed heeft een minder sterke geur als de andere drie. Hier moet wel bij gezegd worden dat je deze alsnog ruikt, het is niet zo dat deze liquid helemaal geen geur meer heeft. Hij ruikt alleen iets minder sterk. Doordat deze minder sterk ruikt, hardt ie ook minder snel uit. Vandaar de 'low speed'. Als je iets meer tijd nodig hebt om mooi je acrylnagel op te zetten, is deze vloeistof dan ook erg fijn om mee te werken. Ook als beginner is dit een fijne vloeistof. De Less Odor is te herkennen aan het paarse etiketje. 

Acryl Liquid Pro Primer Medium Speed
De Pro Primer Medium Speed is een acryl liquid waarin al een primer verwerkt zit. Dit houdt in dat je één stap in je routine kan overslaan, omdat je bij deze vloeistof dus geen primer nodig hebt. De uithardingstijd van deze liquid is standaard, net zoals bij de Regular. De Pro Primer is te herkennen aan het gele etiketje. 

Acryl Liquid No Lift High Speed
And last but not least: de No Lift High Speed. Deze vloeistof gaat lifting van de acrylnagels tegen door de sterke hechting. De No Lift High Speed liquid heeft een snelle uithardingstijd, waardoor deze alleen geschikt is voor gevorderden. De liquid is te herkennen aan het blauwe etiketje. 

Al onze acryl vloeistoffen zijn verkrijgbaar in 100 ML, 500 ML en 1000 ML. Met deze liquids wordt acrylnagels zetten nog makkelijker. Lees ook onze blogpost met nog meer tips voor de mooiste acrylnagels

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »